Gram tu z trzech miesiecy, to chyba mam prawo cos napisac. Trafilem tam przypadkiem, przez reklame na Telegramie, szczerze mowiac bez entuzjazmu. Od razu widac ze liczba gierek — gdzies 5-6 tysiecy pozycji, liczba robi wrazenie, ale realnie krecisz w kolko to samo.
Nic odkrywczego: Gates of Olympus oraz Sweet Bonanza, czyli Pragmatic Play. Siedzi tam sporo od Yggdrasil oraz Play'n GO, wiec providerzy sa ci znani, nie zadne krzaki. Crash gry typu Aviator oczywiscie tez sa, mnie to nie przekonalem. W dziale live obsluguje Evolution — Crazy Time jest po angielsku, polskich stolow niestety brak, co dla czesci osob bedzie minusem.
Pakiet powitalny jest w okolicach 100% do okolo 1500 zl plus okolo 150 spinow, rozbite na kilka wplat. Warunek obrotu to x40, standardowo, czyli trzeba sie napocic — ja pierwszy raz nie doczytalem i przepadlo. Czasem wpada drobny no deposit po weryfikacji, ale to zmienia sie co chwile — swieze kody promocyjne sa wypisane na 888starz link zanim wplacisz.
Wyplaty — tu akurat nie narzekam. Karta depozyt jest natychmiast, prog wejscia to okolo 20 zl. Wyciagalem w krypto — schodzilo jakies dwie godziny, karta potrafi trzymac dobe-dwie. KYC to jednak mnie zmeczyla — dowod wrzucalem dwa razy, pomoc na live chacie odpisuje szybko, tylko czasem czujesz bota.
Aplikacja mobilna jest i chodzi lepiej niz przegladarka, tylko ze nie ma jej w Google Play, co czesc ludzi odstrasza. Pod iOS jest przez TestFlight. Papiery Curacao, nie polska, wiec 888starz dziala u nas w szarej strefie i kwestie podatku musisz rozwazyc samodzielnie. Komus to przeszkadza, komus nie — pisze co widze. Ogolnie siedze dalej, choc bez zachwytu. |