Siedze tu od wiosny, wiec juz chyba wypada cos napisac. Wpadlem na to przypadkiem, bo mialem dosc weryfikacji ciagnacej sie w nieskonczonosc gdzie indziej. Lobby w FieryPlay jest spore — cos ponad 3000 tytulow, przede wszystkim Pragmatic Play, Play'n GO, NetEnt z dorzuconym Yggdrasil i paroma rzeczami od Big Time Gaming.
Sam gram glownie w Book of Dead, no i klasyczne Gates of Olympus, banal, wiem. Plus za to ze demo dziala bez logowania, polatalem po nowosciach zanim wplacilem cokolwiek. Wyszukiwarka natomiast mogloby byc lepsze — szukanie po nazwie dziala, reszta srednio.
Sekcja live oparte na Evolution co akurat jest zaleta. Blackjack, ruletka, no i te teleturnieje typu Crazy Time — potrafi wciagnac na dluzej niz zakladalem. Prawdziwi ludzie po drugiej stronie, po angielsku, polskiego stolu nie znalazlem — mnie to nie rusza, ale rozumiem ze kogos tak.
Bonus powitalny w FieryPlay to 100% do 1500 zl plus spiny z setka darmowych spinow, nie wszystkie od razu, po czesci. Wager x35 — da sie przerobic, choc trzeba pilnowac. Widzialem takze jakies spiny bez depozytu za weryfikacje numeru, choc to akcja czasowa. Warunki przejrzyj zanim klikniesz — kody potrafia sie zmieniac z miesiaca na miesiac, biezace promo znajdziesz na fiery play zanim zalozysz konto.
Zakladanie konta to jakies niecale trzy minuty, minimalna wplata 20 zl. Wrzucam kase Mastercardem, obok tego dzialaja Skrill, Neteller i krypto. Kasa wychodzi na e-portfel schodza w kilka godzin, przelew na karte wolniej. KYC za pierwszym razem — typowe papiery, przeszlo w jedna dobe.
Na telefonie lece przez przegladarke, dedykowanej apki brak, ale strona sie skaluje. Czat z supportem FieryPlay odpisuje po polsku w kilka minut, choc raz trafilem na kogos kto kopiowal gotowce z FAQ. Licencja Curacao — dla mnie ok, ale kazdy niech oceni sam. Narzedzia do samokontroli sa, sprawdzalem. |