Siedze tu od trzech miesiecy z hakiem i powiem wprost zapisalem sie po nudnym wieczorze. Przedtem siedzialem na dwoch innych budkach i przede wszystkim chodzilo mi o to, zeby moc obstawiac z telefonu w tramwaju. Pod tym wzgledem mostbet aplikacja nie zawodzi — nie zamula nawet na moim czteroletnim telefonie.
Wybor jest absurdalny, cos kolo 2-3 tysiecy pozycji i wiekszosc to normalni dostawcy. Pragmatic Play siedzi tam mocno — Gates of Olympus odpalam chyba najczesciej, choc od miesiaca czesciej siedze na Big Time Gaming. Live jest od Evolution, dilerzy normalni, zywi ludzie, Crazy Time czasem odpalam dla zabawy. Polskiego stolu jednak nie znalazlem i to mi troche przeszkadza.
Powitalny to 125% do mniej wiecej 1600 zl i do tego 250 free spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Warunek obrotu jest x60, wiec bez cudow — realne, ale trzeba miec cierpliwosc. Szczegoly promocji sa opisane na aplikacja mostbet zanim sie zarejestrujesz. Minimalny depozyt to jakies 20 zl, konto zalozylem w kilkadziesiat sekund, weryfikacja dokumentow poszla w jedna dobe.
Wyciagam wygrane najczesciej na Skrill i schodzi to do 2-3 godzin. Na Vise szlo wolniej, ze dwa dni. Krypto tez jest, choc sam nie probowalem. Jedyna rzecz, ktora mnie wnerwila to zamrozenie wyplaty na czas KYC — zrozumiale, ale wolalbym zrobic to od razu przy zapisie.
Czat z konsultantem odpowiada po polsku, czasem w nocy przelacza sie na angielski. Czekalem jakies 4 minuty, bez kopiuj-wklej regulaminu. Curacao — jak wiekszosc takich miejsc, nie jest to nic pod polskim nadzorem — to trzeba wiedziec zawczasu.
Na Androidzie instalka leci z ich serwera, w Play Store nie uswiadczysz. Trzeba pozwolic na zrodla zewnetrzne — brzmi strasznie, ale to normalka w tej branzy. Na iOS jest osobny sposob instalacji. Powiadomienia o promkach czasem sypia za czesto, ale to sie wylacza w ustawieniach. |