Gram tu mniej wiecej od kwietnia, wiec mam prawo cos dorzucic od siebie. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo wkurzalo mnie weryfikacji ciagnacej sie w nieskonczonosc gdzie indziej. Lobby w FieryPlay wyglada solidnie — jakies 2500 pozycji, przede wszystkim Pragmatic Play, Play'n GO, NetEnt z dorzuconym Yggdrasil oraz Betsoft.
Sam najwiecej klikam Gates of Olympus i Sweet Bonanza, banal, wiem. Fajnie ze wersje demo sa dostepne od reki, przetestowalem pare nowosci zanim zaczalem grac na realne. Sortowanie gier niestety kuleje — po dostawcy da sie filtrowac, ale po volatility juz nie.
Zywe stoly to praktycznie w calosci Evolution co akurat jest zaleta. Klasyka: ruletka, blackjack, no i te teleturnieje typu Crazy Time — siedze tam czasem godzine zamiast dziesieciu minut. Prawdziwi ludzie po drugiej stronie, w wiekszosci anglojezyczni, polskiego stolu nie znalazlem — komus moze to przeszkadzac.
Bonus powitalny u nich w FieryPlay to 100% do 2000 zl z setka darmowych spinow, nie wszystkie od razu, po czesci. Obrot x35 — ani rewelacja, ani dramat. Zdarzaly sie jakies spiny bez depozytu za weryfikacje numeru, choc to akcja czasowa. Zerknij na warunki zanim klikniesz — promocje rotuja dosc szybko, aktualne rzeczy widac na fieryplay jesli chcesz sprawdzic przed rejestracja.
Rejestracja zajela mi minute, moze dwie, minimalna wplata 20 zl. Wplacam Visa, obok tego dzialaja Skrill, Neteller i krypto. Wyplaty w FieryPlay na e-portfel schodza w kilka godzin, karta to juz dwa-trzy dni. Weryfikacja za pierwszym razem — typowe papiery, przeszlo w jedna dobe.
Mobilnie smiga w przegladarce, dedykowanej apki brak, ale strona sie skaluje. Czat z supportem na FieryPlay odpisal mi po polsku dosc szybko, do dziesieciu minut, raz musialem powtorzyc pytanie dwa razy. Dzialaja na licencji Curacao — nie MGA, wiec swiadomosc ryzyka po twojej stronie. Limity depozytu da sie ustawic w ustawieniach konta. |