Gram tu od jakichs trzech miesiecy, wiec mam prawo cos skrobnac. Znalazlem to przypadkiem, z prostego powodu — mialem dosc tego cyrku z dokumentami gdzie indziej. To co FieryPlay ma w lobby wyglada solidnie — cos ponad 3000 pozycji, glownie Pragmatic Play, Play'n GO, NetEnt i troche Yggdrasil i Betsoftem.
Ja gram glownie w Sweet Bonanza i Book of Dead, banal, wiem. Plus za to ze mozna odpalic demo bez zakladania konta, sprawdzilem tak ze cztery nowe sloty zanim zaczalem grac na realne. Filtrowanie natomiast mogloby byc lepsze — po dostawcy da sie filtrowac, ale po volatility juz nie.
Dzial z krupierami to praktycznie w calosci Evolution co akurat jest zaleta. Klasyka: ruletka, blackjack, i oczywiscie game shows typu Crazy Time — potrafi wciagnac na dluzej niz zakladalem. Krupierzy realni, po angielsku, polskiego stolu nie znalazlem — komus moze to przeszkadzac.
Bonus powitalny w FieryPlay to byl u mnie 100% do 2000 zl z setka darmowych spinow, rozbite na kilka dni. Wager x35 — da sie przerobic, choc trzeba pilnowac. Byly tez 20 spinow bez wplaty za weryfikacje, nie liczylbym na to na stale. Regulamin przeczytaj zanim klikniesz — kody potrafia sie zmieniac z miesiaca na miesiac, najnowsze warunki sa opisane na https://swizzpools.com/ jesli chcesz sprawdzic przed rejestracja.
Rejestracja zajela mi dwie minuty, od 20 zl mozna zaczac. Place karta, obok tego dzialaja Skrill, Neteller i platnosci w BTC. Wyplaty na Skrilla przyszly mi tego samego dnia, karta to juz dwa-trzy dni. Weryfikacja przy pierwszej wyplacie — dowod plus rachunek, nic strasznego.
Mobilnie smiga w przegladarce, nie ma appki, strona radzi sobie dobrze. Czat z supportem w FieryPlay odpowiada po polsku dosc szybko, do dziesieciu minut, chociaz raz dostalem odpowiedz zywcem z FAQ. Curacao, tak jak wiekszosc tego typu miejsc — nie MGA, wiec swiadomosc ryzyka po twojej stronie. Limity depozytu da sie ustawic w ustawieniach konta. |