Obstawiam tu od wiosny, wiec mam prawo cos skrobnac. Wpadlem na to szukajac czegos z szybkimi wyplatami, jako ze zmeczylo mnie czekania po tydzien na kase gdzie indziej. Sam lobby FieryPlay wyglada solidnie — jakies 2800 pozycji, glownie Pragmatic Play, Play'n GO, NetEnt plus troche Yggdrasil oraz Betsoft.
Sam gram glownie w Sweet Bonanza i Book of Dead, banal, wiem. Dobrze ze demo dziala bez logowania, sprawdzilem tak ze cztery nowe sloty zanim zaczalem grac na realne. Filtrowanie za to kuleje — brakuje mi filtra po zmiennosci.
Sekcja live to praktycznie w calosci Evolution i to widac. Ruletka, blackjack, no i te teleturnieje typu Crazy Time — siedze tam czasem godzine zamiast dziesieciu minut. Krupierzy realni, w wiekszosci anglojezyczni, polskiego stolu nie znalazlem — komus moze to przeszkadzac.
Bonus powitalny u nich w FieryPlay to 100% do 1500 zl plus spiny z setka darmowych spinow, nie wszystkie od razu, po czesci. Wager x35 — da sie przerobic, choc trzeba pilnowac. Zdarzaly sie drobne no deposit spiny po potwierdzeniu telefonu, choc to akcja czasowa. Regulamin przeczytaj zanim klikniesz — promocje rotuja dosc szybko, najnowsze warunki sa opisane na fieryplay dla pewnosci.
Zakladanie konta to jakies minute, moze dwie, od 20 zl mozna zaczac. Place karta, obok tego dzialaja Skrill, Neteller i krypto. Wyplaty w FieryPlay ida szybko na portfele, przelew na karte wolniej. Sprawdzanie dokumentow przy pierwszej wyplacie — standard, poszlo gladko.
Z komorki smiga w przegladarce, nie ma appki, strona radzi sobie dobrze. Support FieryPlay odpisuje po polsku dosc szybko, do dziesieciu minut, choc raz trafilem na kogos kto kopiowal gotowce z FAQ. Curacao, tak jak wiekszosc tego typu miejsc — nie jest to najmocniejszy papier na rynku. Limitow na siebie nie ustawialem, ale opcja jest w profilu. |