Siedze tu mniej wiecej od kwietnia, wiec juz chyba wypada cos dorzucic od siebie. Wpadlem na to szukajac czegos z szybkimi wyplatami, jako ze zmeczylo mnie czekania po tydzien na kase gdzie indziej. Sam lobby FieryPlay wyglada solidnie — gdzies kolo 2500 gier, glownie Pragmatic Play, Play'n GO, NetEnt i troche Yggdrasil oraz Betsoft.
Ja osobiscie gram glownie w Book of Dead, no i klasyczne Gates of Olympus, banal, wiem. Plus za to ze mozna odpalic demo bez zakladania konta, sprawdzilem tak ze cztery nowe sloty zanim wrzucilem prawdziwa kase. Sortowanie gier natomiast jest przecietne — szukanie po nazwie dziala, reszta srednio.
Sekcja live stoi na Evolution i to czuc. Blackjack, ruletka, no i te teleturnieje typu Crazy Time — siedze tam czasem godzine zamiast dziesieciu minut. Krupierzy to zywe osoby, glownie po angielsku, polskiego stolu nie znalazlem — mnie to nie rusza, ale rozumiem ze kogos tak.
Bonus powitalny w FieryPlay to 100% do 2000 zl i 100 free spinow, nie wszystkie od razu, po czesci. Obrot x35 — ani rewelacja, ani dramat. Widzialem takze jakies spiny bez depozytu za weryfikacje numeru, nie liczylbym na to na stale. Regulamin przeczytaj zanim klikniesz — kody potrafia sie zmieniac z miesiaca na miesiac, najnowsze warunki sa opisane na fiery play zanim zalozysz konto.
Konto zrobilem w dwie minuty, minimalna wplata 20 zl. Wplacam Visa, dostepne sa rowniez Skrill, Neteller i platnosci w BTC. Wyplaty w FieryPlay na e-portfel schodza w kilka godzin, karta to juz dwa-trzy dni. KYC na start — standard, poszlo gladko.
Na telefonie smiga w przegladarce, dedykowanej apki brak, ale strona sie skaluje. Czat z supportem FieryPlay odpisuje po polsku dosc szybko, do dziesieciu minut, chociaz raz dostalem odpowiedz zywcem z FAQ. Dzialaja na licencji Curacao — nie MGA, wiec swiadomosc ryzyka po twojej stronie. Narzedzia do samokontroli sa, sprawdzalem. |