Gram na kilku polskich kasynach od dobrych kilku lat i nie ukrywam wiekszosc z nich wyglada identycznie. Do Fiery Play trafilem przez jakis watek na innym forum z piec miesiecy temu i zostalem dluzej niz planowalem. Katalog nie jest male — cos kolo 3000 pozycji, Pragmatic jest wszedzie, Sweet Bonanza oczywiscie na froncie, ale sa tez troche rzeczy od Yggdrasil i Big Time Gaming, co mnie mile zaskoczylo.
Pakiet powitalny to standard: stowka do jakichs 2500 zl i do tego 100 spinow, dawkowane po 20 dziennie. Wager x40 — nie jest to gwalt, ale sprawdzcie limit zakladu, bo jak przewalisz max bet to bonus leci. Widzialem tez drobny bonus bez wplaty na 50 spinow, choc chyba juz wygasl. Regulamin i kody zawsze warto zobaczyc u zrodla na fiery play pl bo to sie zmienia co miesiac, bo te liczby lubia sie zmieniac.
Sam proces zapisu zajela mi jakies trzy minuty, najnizsza wplata wynosi 50 zl, wiec nie trzeba miec majatku. Robilem depozyt Mastercardem i raz Skrillem, obsluguja tez krypto, jesli ktos woli. Kasa przychodzi na portfel tego samego dnia, na konto bankowe czekalem dwa dni robocze. Weryfikacja przy pierwszej wyplacie to byla lekka meczarnia, ale to standard w licencjonowanych kasynach.
W dziale live siedze najczesciej — stoly od Evolution robi tam robote, prawdziwi krupierzy w tym polskojezyczne stoly. Crazy Time to klasyk, choc w godzinach szczytu stream potrafi przyciac. Mobilnie dziala przez przegladarke — appki brak, co mi troche przeszkadza, ale strona jest lekka.
Jedyna rzecz, ktora mnie wnerwila, to czat — w Fiery Play gada po polsku, jednak po polnocy zostaje tylko angielski. Kiedys zeszlo mi z 20 minut na odpowiedz, ale sprawe zalatwili. Papiery z Curacao — nie MGA, jednak nigdy mi nic nie zablokowali.
Nie mowie, ze Fiery Play to jakas rewolucja — w praktyce to porzadnie zrobiona strona. Wpadam po pracy na male stawki i na tym koniec. |