Gram tu od jakichs trzech miesiecy, to chyba moge cos napisac. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo znudzilo mi sie z sensownym wyborem gier. Lobby jest naprawde spore — w okolicach 3500 automatow, co prawda polowy z tego nigdy nie odpale. Play'n GO, Pragmatic i Yggdrasil dominuja, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.
Pakiet powitalny w Fiery Play to doplata 100% do 2000 zl razem z 150 free spinow, rozlozonych na pare pierwszych dni. Warunek obrotu to x40, czyli w miare uczciwe, tyle ze warto przeczytac warunki — max bet w trakcie odgrywania to jakies 5 zl i mozna to przegapic. Widzialem tez no deposit na 60 spinow, ale to chyba akcja czasowa. Aktualne promki mozecie sprawdzic na fiery play polska jak was to interesuje.
Cala rejestracja to moze trzy minuty, min. depozyt zaczyna sie od 40 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, wyjscia z kasa robilem trzy razy — raz zeszlo pol dnia, raz czekalem dwa dni, bo kazali doslac dowod. Bitcoin tez obsluguja i podobno tam idzie najszybciej.
Wieczorami siedze glownie na zywo — Evolution robi tam stoly, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, co sie rzadko trafia. Crazy Time leci non stop, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Stoly blackjacka tez stoja otworem.
Na telefonie dziala bez apki i dziala to plynnie, tyle ze przy slabszym zasiegu transmisja lubi sie ciac. Maja papiery z Curacao, czyli standard w tej branzy — u mnie kasa zawsze przyszla. Support Fiery Play odpisuje po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. To co mi najbardziej przeszkadza to spam promocyjny na maila — wylaczylem w ustawieniach i spokoj. |